Ispiši ovu stranicu

U punom su jeku radovi na obnovi zgrade Doma zdravlja Vukovar na Sajmištu

Dom zdravlja Vukovar Dom zdravlja Vukovar Foto: HRV arhiva

Obnavlja se zgrada Doma zdravlja Vukovar na Sajmištu, a po završetku radova u nju će se useliti Zavod za javno zdravstvo Vukovar, uprava Doma zdravlja Vukovar te Centar za palijativnu skrb. Završeni su najzahtjevniji građevinski radovi, a sada je u tijeku vanjsko i unutarnje uređenje.

Najkasnije do jeseni bi svi radovi trebali biti gotovi, a potom će uslijediti i unutarnje opremanje koje bi trebalo biti završeno do kraja godine, a zgrada spremna za useljenje.  

- Preseljenjem iz dosadašnjih prostora stvorit će se mogućnost za nove medicinske sadržaje i bolje uvjete kako za pacijente tako i za medicinsko osoblje, poručuje ravnatelj Doma zdravlja Vukovar Ante Lohinski dodajući kako je zgrada stara 90 godina i žele ju kvalitetno obnoviti kako još bar isto toliko ne bi morali ponovno intervenirati.
-Mislim da su svi izvođači vrlo savjesno odradili svoj dio posla, zaključuje Lohinski, dodajući kako će i u podrumu zgrade biti smješteni određeni sadržaji poput arhive, skladišta i posudionice ortopedskih pomagala.
Ukupna vrijednost obnove iznosi oko 7.000.000 kuna.

Dom zdravlja Vukovar pokriva područje nekadašnje Općine Vukovar s dva grada i sedam općina.

Pročitano 537 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić