Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru provaljeno u osobni automobil

U Vukovaru provaljeno u osobni automobil Foto: Arhiva

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su tijekom noći 3./4. svibnja na parking prostoru u ulici Blage Zadre u Vukovaru provaljeno je u osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka, vlasništvo 35-godišnjaka iz Vukovara, iz kojeg je otuđena torbica u kojoj su se nalazili novac, osobni dokumenti i bankovne kartice. Materijalna šteta po izjavi oštećenog iznosi više tisuća kuna.

Policija je obavila očevid te provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Teška krađa.

Oko 9,15 sati 4. svibnja na ratarskom predjelu između naselja Korođ i Tordinci, iz nezaključanog teretnog vozila vinkovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo poljoprivredne zadruge, otuđeno je više plastičnih spremnika različitih zapremina sa sadržajem herbicida i dodatka herbicidu, čime je zadruga oštećena za iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a policija će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađa nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitano 489 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI