Ispiši ovu stranicu

Grad Vukovara nagradio izvrsne studente

Grad Vukovara nagradio izvrsne studente Foto: Sandra Grgić

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava u rodnoj kući Lavoslava Ružičke uručio je nagrade vukovarskim studentima za izvrstan uspjeh u akademskoj godini 2019./2020. te im pri tome čestitao na postignutom uspjehu.

Trideset i osam studenata koji su se iskazali svojim trudom, radom i upornošću, s ostvarenim prosjekom ocjena od 4.50 do 5.00, za svoj uspjeh te kao poticaj daljnjem ostvarivanju vrhunskih rezultata primilo je nagrade u iznosu od 1.000,00 kuna za svakog studenta.

Ovom mjerom Grad Vukovar kontinuirano već šestu godinu zaredom ističe svoja nastojanja, brigu i konkretne mjere u poticanju uspješnosti i obrazovanja mladih te zadržavanju visoko obrazovanih kadrova na području Grada Vukovara, koji će doprinijeti u izgradnji ljepšeg i kvalitetnijeg životnog standarda cjelokupne zajednice.

-Ovo je još jedna mjera koja je usmjerena prema priznavanju truda, rada i kvalitete rezultata. Posebno je zadovoljstvo što ovoga puta imamo rekordnu brojku studenata koji su udovolji taj visoki prag od 4.50 i više. Nepodcjenjujući niti jedno zanimanje, ono što treba napomenuti da je od 38 izvrsnih studenata njih 11 iz područja medicine. Većina nagrađenih studenata studira u Osijeku i pretpostavljam kako ćemo na većinu njih moći računati u perspektivi – rekao je gradonačelnik Ivan Penava te poručio studentima neka i dalje rade na svom znanju jer oni su budućnost.

Nagrađeni studenti su izvrsni u studijskim programima medicine, dentalne medicine, glazbene pedagogije, eksperimentalne biologije, kemije, glume, psihologije, sociologije, filozofije.

Pročitano 608 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI