Ispiši ovu stranicu

Panenić: Pametna Vukovarsko-srijemska županija

Tomislav Panenić, nezavisni kandidat Tomislav Panenić, nezavisni kandidat TP

Nezavisni kandidat Tomislav Panenić na konferenciji za novinare u Vinkovcima predstavio je izborni program svoje kandidature za vukovarsko-srijemskog župana na predstojećim lokalnim izborima.

Program nazvan Pametna Vukovarsko-srijemska županija predviđa poseban fond od 50 milijuna kuna namijenjenih poduzetnicima za otklanjanje štetnih posljedica pandemije koronavirusa, 20 milijuna kuna ulaganja u razvoj tržišta poljoprivrednih proizvoda, besplatne udžbenike za srednjoškolce, reformu županijske administracije, oživljavanje seoskih sredina, brigu za dijasporu i unaprjeđenje javnog prijevoza.

Izborni program podijeljen je na šest cjelina koje obuhvaćaju niz mjera za obnovu i razvoj gospodarstva, poljoprivrede, županijske uprave, zajednice, zdravstva i infrastrukture.

Panenić je rekao da ne moramo biti među najnerazvijenijim regijama, niti ćemo prihvatiti sadašnje stanje kao dovoljno dobro već trebamo graditi  socijalno pravednu i gospodarski uspješnu Vukovarsko-srijemsku županiju.

Dodao je da je poseban fokus na društvenom, gospodarskom i kulturnom oživljavanje gradskih i seoskih sredina s naglaskom na djecu i mlade te jačanje zdravstvene skrbi i skrbi za stare i nemoćne osobe.

Pročitano 508 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun