Ispiši ovu stranicu

Veleposlanik Države Izrael u Republici Hrvatskoj Nj.E. Ilan Mor i dekan Željko Sudarić održali sastanak

Veleposlanik Države Izrael u Republici Hrvatskoj Nj.E. Ilan Mor i dekan Željko Sudarić održali sastanak VEVU

Na inicijativu veleposlanika Države Izrael u Republici Hrvatskoj Njegova ekselencija Ilana Mora u veleposlanstvu je održan sastanak s dekanom Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru dr. sc. Željkom Sudarićem vezano uz buduću suradnju s visokoobrazovnim ustanovama u Izraelu, razmjene studenata i nastavnika, te suradnje na projektima istraživanja i razvoja.

Dekan Veleučilišta Željko Sudarić rekao je kako je poziv od veleposlanika stigao jer je Veleučilište prepoznato kao institucija koja ulaže u  informatičku tehnologiju.

- Konkretno bilo je razgovora o našem virtualnom reality-u koji smo uveli na studij fizioterapije. Studenti iz Izraela dolaze u Republiku Hrvatsku najčešće studiraju u Rijeci na Medicinskom fakultetu no, sada su prepoznali nas, kao jedan odjel, posebno zdravstveni odjel gdje im je najinteresantniji studij fizioterapije – rekao je Sudarić.

Sudarić je istaknuo kako je dogovoren i dolazak veleposlanika na Međunarodnu konferenciju u organizaciji Veleučilišta, ako epidemiološka situacija to dopusti.

Pročitano 664 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI