Bira se filantrop godine Slavonije i Baranje iz poslovnog sektora

Bira se filantrop godine Slavonije i Baranje iz poslovnog sektora Foto: Arhiv HRV-a

U tijeku je Poziv na nominacije za Nagradu Johann Kohlhoffer za filantropa godine Slavonije i Baranje. Nagradu dodjeljuje osječka Zaklada Slagalica  poslovnim subjektima – tvrtkama i obrtima koji su tijekom 2020. godine ostvarili društveno angažirane aktivnosti od općeg dobra i interesa, a svrha nagrade je prepoznati i istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojom materijalnom i financijskom podrškom te uslugama daju najbolji primjer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja, doznajemo od upraviteljice zaklade Slagalica Branke Kaselj. 

- Nagrada je u početku primarno imala fokus na Osječko-baranjsku županiju, međutim unazad nekoliko godina proširena je na svih pet slavonskih župnija. I ovom se prilikom poziva na nominacije tvrtke, obrte, poduzetnike, općenito poslovni sektor iz Slavonije i Baranje koji sudjeluju u razvoju zajednice kroz doniranje, pružanje svojih usluga, materijala i roba – istaknula je Kaselj.

Rok za dostavu prijava ove je godine zbog situacije s COVIDOM-19 pomaknut na 31.ožujka, a sva potrebna dokumentacija nalazi se na mrežnim stranicama Zaklade Slagalica

-Selekciju prijavljenih i dodjelu nagrada provodi odbor, a osnovni kriterij za odabir nije količina doniranih sredstva. Prvenstveno gledamo na kontinuitet podrške u zajednici, interes za praćenjem rezultata aktivnosti koje su podržali te višegodišnju povezanost i partnerstvo između donatora i primatelja donacija – naglasila je Kaselj.

Tvrtka ili obrt mogu biti nominirani za aktivnosti provedene od 1.siječnja do 31.prosinca  2020. godine..

Pročitano 565 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase