Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109

Osnovana podružnica Domovinskog pokreta Vukovarsko-srijemske županije, predsjednik Stipo Mlinarić

  • Nedjelja, Pro 20 2020
  • Piše: 
Miroslav Škoro i Stipo Mlinarić Miroslav Škoro i Stipo Mlinarić Foto: Domovinski pokret VSŽ

Domovinski pokret osnovao je u nedjelju, u Vukovaru, podružnicu Vukovarsko-srijemske županije.

Za predsjednika je izabran saborski zastupnik, legendarni vukovarski branitelj i pripadnik Turbo voda Stipo Mlinarić Ćipe. 

Potpredsjednici su Wilim Zeljko i Goran Rubić, a za rizničarku je izabrana Ivona Đurašević.  

Osnivanju su nazočili i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. sc. Miroslav Škoro, organizacijski tajnik Darijo Žepina, vukovarski gradonačelnik i saborski zastupnik Ivan Penava te zamjenica vukovarskog gradonačelnika i povjerenica Domovinskog pokreta za Vukovarsko-srijemsku županiju Ivana Mujkić. 

Škoro je poručio kako je Domovinski pokret izvršio ono što je obećao, da će do kraja godine stvoriti pretpostavke za utemeljenje svih podružnica u Hrvatskoj.

- Danas utemeljujemo 21., posljednju županijsku podružnicu, u našem Vukovaru, gradu i županiji i dijelu Hrvatske gdje smo na zadnjim parlamentarnim izborima ostvarili najbolji rezultat. Od ove podružnice očekujemo jako puno. Imamo prekrasne ljude koji su pristali surađivati s Domovinskim pokretom. Posebno smo ponosni što je naš saborski zastupnik Stipo Mlinarić Ćipe istaknuo svoju kandidaturu - naglasio je Škoro.

Stipo Mlinarić je rekao kako mu je izuzetna čast postati predsjednikom županijske podružnice u svom rodnom gradu.

- U kojem  sam se borio i '91. i u kojem ću se boriti i 2021., za županiju, grad Vukovar, Vinkovce, Županju, Otok, Ilok. Dat ću sve od sebe. Ovdje smo polučili najbolji rezultat na parlamentarnim izborima, ne vidim razloga da tako ne bude i na lokalnim izborima - poručio je Mlinarić.

Škoro je zaključio kako je sljedeći korak na terenu osnivanje odbora koji bi prepoznavali lokalne i nacionalne probleme, s ciljem stvaranja koordinacije prema središnjici - stoji u priopćenju Domovinskog pokreta Vukovarsko-srijemske županije.

Pročitano 967 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase