Ispiši ovu stranicu

Branitelji donirali mandarine vukovarskim školama

Donacija u OŠ Mitnica Donacija u OŠ Mitnica Foto: Valerija Lozančić

Članovi Savjeta za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara podijelili su oko 1,5 tona mandarina učenicima vukovarskih osnovnih škola. Riječ jeo mandarinama koje već tradicionalno braniteljske udruge iz Opuzena i Metkovića doniraju Vukovaru.

- Zahvalni smo braniteljskim udrugama iz Opuzena i Metkovića na ovakvoj suradnji i drago nam je što ona traje već jako dugo kako bismo djeci barem malo uljepšali mjesec studeni koji je svima nama Vukovarcima izrazito težak, rekao je Tomislav Josić, predsjednika Savjeta za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara.

Prvi dio donacije članovi Savjeta odnijeli su u Osnovnu školu Mitnica gdje ih je dočekala i zahvalila pedagoginja Katica Mačešić.
- Izuzetno nam je drago da nas se udruge branitelja iz Opuzena, Metkovića i Vukovara sjete svake godine. Želimo im zahvaliti, a planiramo možda i otići do tih plantaža jednoga dana i pomoći pri branju, rekla je Mačešić.

 

Mandarine Mihaljev

 

Nakon Mitnice, donacija je stigla i u OŠ Antuna Bauera, a potom i u ostale vukovarske osnovne škole.
U ime OŠ Antuna Baurera i Nikole Andrića braniteljima je zahvalio ravnatelj OŠ Antuna Bauera Joza Mihaljev.
-Zahvaljujemo na donaciji mandarina koje ćemo podijeliti na radost svih naših učenika i djelatnika koji će tijekom nekoliko dana uživati u zdravom voću. Trenutno našu školu pohađa 340 naših učenika te još 220 učenika OŠ Nikole Andrića koja je u obnovi, rekao je Mihaljev.

 

Mandarine


Josić vjeruje kako će donacije mandarina iz Metkovića i Opuzena još stizati tijekom ove jeseni.

Pročitano 892 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić