Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

20 godina rada Dječjeg vrtića Vukovar 1

Crvenkapica u DV Vukovar 1 Crvenkapica u DV Vukovar 1 Foto: Vedran Vuleta

U svom centralnom objektu Dječji vrtić Vukovar 1 proslavio je svoj rođendan, a povodom obilježavanja 20 godina rada ovog vrtića odgojiteljice su upriličile predstavu za sve mališane.

- S ponosom smo dočekali 20 godina od povratka i osnivanja vrtića. Djeci smo priredili iznenađenje, predstavu Crvenkapica koju djeca obožavaju i prva je koju čuju te kasnije prepričavaju svojoj djeci - rekla je Mirjana Kulić, ravnateljica Dječjeg vrtića Vukovar 1.

crvenkapica2

Djeca su nakon predstave imala i sportske aktivnosti te slatki zalogaj tortu koju im je poslao gradonačelnik Ivan Penava, a u ime Grada Vukovara rođendan im je došla čestitati i Marina Sekulić, privremena pročelnica za kulturu, obrazovanje, sport, branitelje, socijalnu politiku i civilno društvo.

- Od srca čestitam rođendan našem Dječjem vrtiću Vukovar 1. Ovo je zaista prekrasna ustanova koja zaslužuje sve pohvale za svoje aktivnosti i rad te za sve ono što daju našoj djeci, kako ih odgajaju i obrazuju. Upravo ovaj dječji vrtić pohađaju i moja djeca, njih troje. Moram naglasiti da sam jako zadovoljna sa svim sadržajima i tetama te svim onime što su ih naučili - rekla je Sekulić i dodala kako se Dječji vrtić Vukovar 1 uvijek rado odaziva na manifestacije koje su u gradu održavaju te da će i dalje podupirati njihov rad.

Vrtiću je poklonila i suvenire grada te slikovnicu Vukovart, koju je izradila Matica Hrvatska iz Kaštela, a iz koje se vidi kako djeca iz drugih gradiva doživljavaju Vukovar. 

crvenkapica3

Po riječima ravnateljice Kulić, ovaj dječji vrtić svake godine povodom obilježavanja Dana grada Vukovara organizira svoje aktivnosti pod nazivom Jesmo mali al smo važni. Povodom 20 godina rada, prošlu subotu predstavili su i monografiju Mi smo djeca svoga grada.

- Često me pitaju osjetimo li iseljavanje. Moram naglasiti da mi u Dječjem vrtiću Vukovar 1 to ne osjetimo. Prošle godine imali smo 530, a ove 560 djece. U tijeku su nam i upisi koji zaista odlično idu – poručila je Kulić.

Prijave za upis mogu se predati u prostorijama Područnog objekta Vukovar Novi, u Županijskoj ulici na broju 15, svakodnevno u vremenu od 9 do 12 sati do 16. svibnja.

Pročitano 2423 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI