Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Međunarodni dan joge obilježen u Vukovaru

Međunarodni dan joge Međunarodni dan joge Foto: V.Vuleta

Kako bi se što bolje upoznali s jogom i načinima na koje ona može doprinijeti kvaliteti života u dvanaest gradova diljem Hrvatske obilježen je Međunarodni dan joge.

 

- Imamo priliku proslaviti Međunarodni dan joge koji je organiziralo Veleposlanstvo Republike Indije, Grad Vukovar i Sustav joga u svakodnevnom životu. Drago mi je da su se ovoj manifestaciji priključili brojni vježbači koji će na vlastitoj koži osjetiti sve dobrobiti ove vježbe – rekla je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti u Gradu Vukovaru Ana Živanović.

Živanović je izrazila želju da se i ubuduće organiziraju ovakve proslave i manifestacije.

- Riječ joga znači sjediniti, ujediniti i uskladiti čovjeka samoga sa sobom i okolinom u kojoj živi. Ona nam pomaže kao bi unaprijedili cjelovito zdravlje, kako bi prevenirali nastanak određenih poteškoća i kako bi uskladili cjelokupni život – rekla je instruktorica joge Emina Tešnjaković.

Besplatni sati joge održavaju se u Dječjem vrtiću Vukovar 2, ulica Kardinala Alojzija Stepinca 46., ponedjeljkom i srijedom u vremenu 20:00 – 21:30. Za dodatna pitanja možete se bratiti na broj telefona: 098/896-979

Pročitano 1939 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI