Ispiši ovu stranicu

Župan Božo Galić primio juniorske prvake Hrvatske u malom nogometu

Aurelia Futsal - primanje kod župana Aurelia Futsal - primanje kod župana Foto: Kery

Juniori Malonogometnog kluba „Aurelia Futsal“ Vinkovci prvaci su Hrvatske. Oni su na završnom turniru 8 najboljih ekipa, održanom u Zagrebu u finalu pobijedili Dinamo nakon dodatnih šesteraca 8:6. U regularno dijelu je bilo 2:2.

Prvo ime zagrebačkog turnira bio je igrač "Aurelia Futsal" Romeo Sušac koji je bio najbolji igrač, ali i strijelac završnice postigavši 12 golova. Treće mjesto osvojila je zagrebačka Uspinjača GIMKA.

Tim povodom predstavnike MNK „Aurelia Futsal“ u Vukovaru su primili župan Vukovarsko-srijemski Božo Galić i v.d. pročelnik Upravnog odjela za sport, mlade i demografiju Vukovarsko-srijemske županije Mario Meštrović

 -Izrazito smo zadovoljni, od ovoga ne može više. Prvaci smo države, imamo najboljeg igrača i strijelca državnog prvenstva što je jako velika stvar. Samo prvenstvo je teklo prema planu, kako smo zamislili i planirali i nismo ništa prepustili slučaju. Mislim da je tu jako bitno 9 - 10 proteklih mjeseci prije samog natjecanja gdje smo se mi već sredinom kolovoza počeli pripremati za ono što smo ostvarili u travnju. Izuzetno sam ponosan na dečke i drago mi je što smo upravo mi prvaci Hrvatske, iz malih Vinkovaca i mislim da je to veliki uspjeh – rekao je predsjednik kluba Mladen Crnaić.

-Kao ljubitelj sporta izuzetno sam ponosan na dečke i što su pronijeli ime Vinkovaca i naše županije. Čestitam na uspjehu i nadam se da će i dalje kvalitetno raditi. Čestitam i vodstvu  kluba i mi ćemo financijski pomagati koliko budemo mogli pratiti aktivnosti. Sport je ponos i želio bih da se što više mladih ljudi priključi klubu, rekao je župan Vukovarsko-srijemski Božo Galić

Po mnogima ovaj uspjeh juniora Malonogometnog kluba „Aurelia Futsal“ spada među najveće uspjehe vinkovačkog sporta.

Pročitano 772 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI