ON AIR . . . . . .
Marija Molnar

Marija Molnar

Ponedjeljak, 14 Svibanj 2018 18:31

U emisiji Pozor-govori žena!, poslušajte:

Utorak, 08 Svibanj 2018 17:41

U okviru obilježavanja Europskoga tjedna, Europski dom Vukovar, Gimnazija Vukovar i Vukovarsko-srijemska županija organizirali su u Palači Srijem u Vukovaru panel raspravu na temu Aspekti mobilnosti i kvalitete života u EU.

Ponedjeljak, 07 Svibanj 2018 17:34

U Dnevniku 2 HRV-a poslušajte:

Petak, 04 Svibanj 2018 17:46

U Dnevniku 2 HRV-a poslušajte:

Srijeda, 02 Svibanj 2018 17:26

U Dnevniku 2 HRV-a poslušajte:

Ponedjeljak, 30 Travanj 2018 14:32

Župan vukovarsko-srijemski Božo Galić. pročelnica Upravnoga odjela za kulturu i turizam Vukovarsko-srijemske županije Marija Budimir i direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije Rujana Bušić Srpak predstavili su u Vukovaru promotivni film Vukovarsko-srijemske županije i Program razvoja cikloturizma na kontinentu.

Putem Javnog poziva Ministarstva turizma za dodjelu bespovratnih potpora u okviru Programa razvoja cikloturizma na kontinentu vrijednog 350 tisuća kuna, naša je županija provela niz aktivnosti kojima je poboljšala razinu kvalitete usluge za cikloturiste koji dolaze u našu županiju.

-Između ostaloga postavljeno je osam biciklističkih stanica, izrađene ploče s oznakom bike&bed smještaja, mobilna aplikacija pod nazivom Biciklističke rute Vukovarsko-srijemske županije i dr. -istaknula je pročelnica Budimir.

Na konfereniciji je predstavljen i promotivni turistički film Vukovarsko-srijemske županije kojega je izradila tvrtka Digital Cinema Environment d.o.o., vrijedan 70 tisuća kuna koji je ujedno kandidiran za natječaj Zagreb tour film festivala.

Film prikazuje scene povijesnog i kulturnog nasljeđa, poljoprivrednu baštinu, turističke atrakcije, lov i ribolov, kulturne događaje i manifestacije i tradicionalnu eno-gastronomsku ponudu Vukovarsko-srijemske županije.

Župan Galić podržao je ove aktivnosti na razvoju turizma naše županije, naglašavajući potencijale koje imamo u tom smislu. Direktorica Bušić Srpak pak naglasila je kako je prošla godina bila rekordna po broju noćenja, a s današnjim danom bilježi se povećanje noćenja u našoj županiji od 8,33 posto. 

Ponedjeljak, 30 Travanj 2018 18:38

U emisiji Pozor-govori žena!, poslušajte:

Petak, 27 Travanj 2018 17:31

U Dnevniku 2 HRV-a poslušajte:

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija