Ispiši ovu stranicu

Gemeri o fb statusu: Prekidam tradiciju šutnje i mlakih reakcija iz SDP-a!

Dejan Gemeri i njegov status na Facebooku Dejan Gemeri i njegov status na Facebooku Foto: Facebook i vecernji.hr

 „Svečano otvorenje VFF-a… Mislim da je ovo prvi i zadnji put da ga otvara ruglo ljudskog dostojanstva.“ -  status je na Facebooku predsjednika Foruma mladih SDP-a Grada Vukovara Dejana Gemerija, o kojem je bilo govora na aktualnom satu sjednice Gradskoga vijeća.

Sporni status, kao i onaj u kojem je prozivao i gradonačelnika Vukovara Ivana Penavu, u međuvremenu je uklonjen s Gemerijeve stranice.

Komentirajući svoj status na Facebooku Večernjem listu, Gemeri ne poriče da ga je napisao navodeći da su ga ponijele emocije.

– Za Zlatka Hasanbegovića smatram da je pogrešna osoba na mjestu ministra koji je svoje ideološke pobude uglavnom krivo koristio u političke svrhe. Uostalom, poznati su stavovi kulturnjaka širom Hrvatske o njemu, kao i niza udruga. I sam Hasanbegović iza sebe ima niz ispada. Još se svi sjećamo i niza njegovih izjava. Prekidam tradiciju šutnje i mlakih reakcija iz SDP-a. Osobno neću odustati od zaoštrene retorike kao reakcije na nacionalistički zaoštrenu agitaciju koju promovira HDZ – rekao je Gemeri za Večernji list.

Pročitano 2111 puta
Ocijeni sadržaj
(17 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac