Ispiši ovu stranicu

Grad Trilj donirao 20 tisuća kuna za Vodotoranj

gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i gradonačelnik grada Trilja Ivan Šipić gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i gradonačelnik grada Trilja Ivan Šipić Foto: GV

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, na poziv svoga kolege, gradonačelnika Ivana Šipića posjetio je grad Trilj, a u svrhu uručivanja donacije za vukovarski Vodotoranj. 

Šipić je Penavi uručio donaciju u iznosu od 20 tisuća kuna kojom se i Grad Trilj uključio u projekt „Vukovarski Vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva".

- Ne treba puno trošiti riječi o projektu koji povezuje Hrvatsku. Naša donacija je samo kap u moru naših emocija prema Vukovaru - rekao je gradonačelnik Trilja Ivan Šipić dodavši kako je Trilj samo mala sredina koja ima svega 10 tisuća stanovnika ali želi pokazati da je uz Vukovar bila i da će uvijek biti.

Gradonačelnik Penava zahvalio je na donaciji kao i na vrlo lijepim i emotivnim riječima upućenim našem gradu na Dunavu te potpori koju Vukovar uživa diljem Republike Hrvatske.

U sklopu posjeta Trilju gradonačelnik Penava obišao je i gospodarsku zonu Čaporice te su čelnici dvaju gradova razmijenili iskustva vezana za ulaganje.

Pročitano 1189 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac