Zečevi stigli mališanima sa Sajmišta

Djeca sa Sajmišta izvela su prigodan program Djeca sa Sajmišta izvela su prigodan program Foto: Valerija Lozančić

Povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa Udruga hrvatskih branitelja Sajmište - Vukovar organizirala je podjelu poklon paketa za svu djecu do 10 godina starosti s područja Sajmišta.

Riječ je 550 slatkih paketića koje je donirao Grad Split i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar. Prije podjele paketića djeca Dječjeg vrtića Vukovar 1 sa Sajmišta te učenici OŠ Nikole Andrića, OŠ Josipa Matoša i OŠ Antuna Bauera izveli su kratak program. Predsjednik Udruge Nikola Tarle čestitao je svim mališanima Uskrs te naglasio kako su u suradnji s Gradom Splitom i za Božić organizirali darivanje mališana sa Sajmišta.

Podjeli paketića nazočio je i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava koji je Gradu Splitu i braniteljima Sajmišta zahvalio na darovima. - Zahvaljujući udruzi, Gradu Splitu i Gradu Vukovaru djeca će dobiti ove poklon paketiće. Tu su košare s poklonima i zečevi koji će ih podijeliti. Drago mi je što ćemo ovako razveseliti naše najmlađe sugrađane, naglasio je gradonačelnik.

Prigodnom programu nazočio je i predsjednik Gradskoga vijeća Igor Gavrić koji je pohvalio rad ove udruge te izrazio zadovoljstvo što brinu o svojim namlađim sugrađanima. -Mogu samo pohvaliti ovu udrugu, jer iako je mlada u ovom je kratkom vremenu organizirala puno akcija, a posebno me veseli što će prigodnim poklonima razveseliti vukovarske mališane koji su budućnost našega grada, rekao je Gavrić.

Dodjeli paketića je kao županov savjetnik Grgo Krajina. 

Pročitano 1116 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase