Ispiši ovu stranicu

Valentinovo za 57 bračnih parova

Supružnici Pap u ljubavi živi 63 godine Supružnici Pap u ljubavi živi 63 godine Foto: R.Rac

- Recept uspješnog i dugovječnog braka je puno razgovora, još više kompromisa i najviše ljubavi! - zajednička je to poruka 57 bračnih parova s područja grada Vukovara, koji su pedeset i više godina u braku, a za koje je Grad Vukovar već petu godinu zaredom organizirao zabavu povodom Valentinova. 

Za njih je organiziran zajednički ručak i druženje u Hotelu Lavu uz  puno dobre zabave, smijeha i ples srca. Da bi atmosfera bila potpuna pobrinuo se vukovarski Babylon band, a nakon zajedničkog ručka uslijedilo je i nezaobilazno rezanje slavljeničke torte. Čast rezanja torte, ove je godine, pripala supružnicima Mirku i Melaniji Pap koji su već 63 godine u sretnom braku.

Valentinovo je posebno u Vukovaru, gradu koji danas, ima toliko lijepih priča, a jedna od najljepših svakako je ljubav, rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, čestitajući bračnim parovima Dan zaljubljenih, poručivši kako svi okupljeni bračni parovi trebaju biti uzor mlađim bračnima parovima ili onima koji se tek spremaju uploviti u bračnu luku.

Zajedničkom ručku s vukovarskim parovima s najdužim bračnim stažem nazočili su gradonačelnik Ivan Penava, dogradonačelnik Marijan Pavliček, predsjednik Gradskog vijeća Grada Vukovara Igor Gavrić, njegov zamjenik Pilip Karaula te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnost Ana Živanović. 

Pročitano 1225 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac