Ispiši ovu stranicu

Donesen novi Program mjera poticaja za razvoj poduzetništva

Novac se dijeli prema utvrđenim kriterijima i broju vijećnika Novac se dijeli prema utvrđenim kriterijima i broju vijećnika Milan Paun
Vukovarski su gradski vijećnici na 18. sjednici sve prijedloge točaka dnevnoga reda usvojili jednoglasno, a prvi je bio raspodjela novca političkim strankama.
Tako će ove godine HDZ mjesečno primati 7.000 kuna, SDP i SDSS po 4.000, HSP dr. A. Starčević 3.000 te po tisuću kuna HNS, SNS i HDSSB. Po stotinu kuna mjesečno dobivat će i stranke koje imaju izabrane vijećnice.
Donijeli su i novi Program mjera poticaja razvoja poduzetništva, neke su mjere ukinute, neke izmijenjenje i uvedene nove.
Vijećnici su odobrili i način trošenja sredstava prikupljenih od naknada za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada u visini od 250.000 kuna, izmijenili sastav povjerenstva za ravnopravnost spolova te prihvatili Program rada i financijski plan Gradskoga savjeta mladih. Rasprave i donošenja odluka po pet točaka dnevnoga reda trajali su rekordno kratko, svega jedan sat, a predsjednik vijeća Igor Gavrić rekao je da je to rezultat dobre pripremljenosti materijala za raspravu.
Pročitano 1348 puta
Ocijeni sadržaj
(10 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun