Ispiši ovu stranicu

Vukovarske mažoretkinje proslavile 15. rođendan

Državne prvakinje Državne prvakinje Foto: Valerija Lozančić

Mažoretkinje grada Vukovara svečanim koncertom održanim u Sportskoj dvorani u Borovu naselju proslavile su svoj petnaesti rođendan.

Svečanost su otvorile seniorke, aktualne državne prvakinje, a potom su se brojnoj publici zanimljivim koreografijama predstavile sve njihove skupine, uključujući i mame mažoretkinja te gosti iz Pule, Mostara, Samobora, Sonte i Nuštra kao i gradska glazba iz Požege.

Ivana Mujkić, predsjednica Udruge Mažoretkinje grada Vukovara ponosna je na proteklih petnaest godina rada. -Jako mi je drago što priču o petnaest godina djelovanja možemo zaokružiti naslovom seniorskih državnih prvakinja. Osvajale smo jako puno medalja, ali nam je nedostajala ona glavna, u seniorskoj kategoriji, koja je kruna rada svake mažoretkinje, naglasila je Mujkić.

Rođendan je mažoretkinjama čestitao i gradonačelnik Ivan Penava kojemu je u znak zahvalnosti za pomoć pri radu uručena zahvalnica.

Udruga mažoretkinje grada Vukovara broji 140 članica, raspoređenih u 4 dobne skupine – dječja, kadetska, juniorska i seniorska, koje uskoro počinju s pripremama za ovogodišnje državno prvenstvo.  

Pročitano 1631 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić