Ispiši ovu stranicu

Od budućeg ministra traže časno obnašanje dužnosti

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Vukovara Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Vukovara Foto: HRV arhiva

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara, kao predstavnik braniteljsko-stradalničke populacije, iznijela je u priopćenju za javnost svoje mišljenje vezano uz imenovanje budućeg Ministra branitelja.

-Krajnje je vrijeme da hrvatskim braniteljima, koji su dali svoj doprinos sudjelovanjem u hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu, dajući svoje živote, dijelove tijela u temelje stvaranja samostalne i suverene države Hrvatske, vratimo ono časno mjesto u društvu koje im i pripada. Izravno ili neizravno osjetili smo svu težinu hrvatskog obrambenog Domovinskog rata te smatramo da su svi u hrvatskoj na svoj način dali doprinos u obrani Domovine. Želimo Vas upoznati da ćemo od koga god da imenujete na tu svetu dužnost tražiti njeno časno obnašanje te ustrajati u ispunjenju kako dosadašnjih zahtjeva tako i rješavanju svih budućih problema naše populacije, stoji u priopćenju kojeg potpisuje predsjednik Koordinacije Franjo Šoljić.

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara formirana je i registrirana 10. 12. 2013. godine s ciljem ujedinjavanja, pomaganja i vođenja skrbi o braniteljsko- stradalničkoj populaciji, ali isto tako i svim ostalim građanima grada Vukovara (teško oboljelima, socijalno ugroženima). Koordinacija u svom sastavu trenutno ima19 braniteljsko–stradalničkih udruga.

Pročitano 1240 puta
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić