Ispiši ovu stranicu

Otvoren dnevni boravak za umirovljenike

Konačno će i vinkovački umirovljenici iz parkova moći preseliti na kartanje u zatovoreni prostor Konačno će i vinkovački umirovljenici iz parkova moći preseliti na kartanje u zatovoreni prostor Hrv

Kako bi se građanima treće životne dobi olakšao život te u društveno-ekonomskim i socijalnim prilikama učinio boljim, nakon dužeg vremena, organiziran je i ustrojen program dnevnoga boravka te osiguran i opremljen prostor za druženje svih umirovljenika Grada Vinkovaca bez obzira na članstvo  u bilo kojoj udruzi ili stranačkoj pripadnosti.

Upravo takav dnevni boravak, uz pomoć Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije, otvoren je u prostorijama Udruge umirovljenika Grada Vinkovaca.

„Druženje je namijenjeno svim umirovljenicima i građanima treće životne dobi Grada Vinkovaca od 10 do 14 sati. Moći će doći i ispuniti svoje vrijeme uz čitanje tiska, kartanje, igranje šaha. Nabavili smo i televizor, riješili satelitski program. S obzirom na to da su u tijeku besplatni informatički tečajevi za građane treće životne dobi koje organiziramo, trenutačno su dvije skupine, ovdje ćemo im omogućiti i računala. Nastojat ćemo naći i domara“, pojašnjava predsjednik Udruge umirovljenika Grada Vinkovaca Ivan Colarić.

U udruzi su otvorene i prostorije Matice udruga umirovljenika Vukovarsko-srijemske županije. Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić tom je prigodom Matici udruga umirovljenika Vukovarsko-srijemske županije darovao laptop, a gradonačelnik Vinkovaca dr. Mladen Karlić Udruzi umirovljenika Grada Vinkovaca novčanu potporu. 

Pročitano 1288 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun