Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik Penava podijelio jabuke sugrađanima

Gradonačelnik sa suradnicam sugrađanima dijeli jabuke Gradonačelnik sa suradnicam sugrađanima dijeli jabuke Foto: Grad Vukovar

Tmurno subotnje prijepodne kod sugrađana popravio je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, koji je sa svojim suradnicima vukovarcima podijelio dvije tone jabuka.


U Grad Vukovar stigla je donacija jabuka tvrtke Lori fructus u vlasništvu obitelji Krolo, koje su podijeljene našim sugrađanima na dvije lokacije - u Borovu naselju kod križanja ulica Kralja Zvonimira i Hrvatskog zrakoplovstva i u centru grada ispred robne kuće „Velepromet".


- Zahvaljujem tvrtki Lori fructus i obitelji Krolo na ovoj vrijednoj donaciji. Veseli me što smo nakon podjele jabuka izbjeglicama u Opatovcu sličnu akciju organizirali i u Vukovaru. Bila je to prilika i za razgovor s našim sugrađanima, poslušati njihove pohvale i kritike, ali i dotaknuti se aktualnih tema poput izbjegličke krize koja je zahvatila istok Hrvatske – rekao je gradonačelnik Penava.


Na dvije lokacije u gradskoj četvrti Borovo naselje i u centru grada, u svega desetak minuta, našim je sugrađanima podijeljeno ukupno dvije tone jabuka.

Pročitano 1256 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac