Ispiši ovu stranicu

Uskoro dovršetak rekonstrukcije zgrade Državnog arhiva

Potpisivanje Ugovora Potpisivanje Ugovora Foto: R.Rac

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i predstavnici tvrtke Volko d.o.o. potpisali su Ugovor o izvođenju radova na dovršetku rekonstrukcije zgrade Državnog arhiva u Vukovaru.

Ugovor je vrijednosti oko 5.123.000 kuna, financira ga Fond za obnovu i razvoj Grada Vukovara, a rok završetka ugovorenih radova je 150 kalendarskih dana od uvođenja izvođača u posao.

- Grad Vukovar je grad s dugom, značajnom i bogatom povijesti, a dovršetkom rekonstrukcije zgrade Državnog arhiva, sva arhivska građa konačno će biti i pohranjena na primjeren način – rekao je gradonačelnik Penava, naglasivši kako će na taj način još jedna institucija djelovati iz Vukovara - središta Vukovarsko-srijemske županije.

Vlasnik tvrtke Volko d.o.o. Lavoslav Bosanac nije krio zadovoljstvo potpisivanjem ovoga ugovora, komentirajući kako će svi radovi biti izvedeni u roku i po pravilim struke. Podsjetio je kako je upravo ova tvrtka radila na obnovi nekih od ključnih objekata u gradu, poput zgrade Županijskog suda i crkve sv. Filipa i Jakova. 

 

Pročitano 1640 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac