Ispiši ovu stranicu

Kontinuiran rad na spašavanju Tomislava Salopeka

Za otetim Salopekom intenzivno tragaju hrvatske i egipatske sigurnosne službe Za otetim Salopekom intenzivno tragaju hrvatske i egipatske sigurnosne službe Foto: sbplus.hr

Još se ne zna sudbina Tomislava Salopeka. Za njim intenzivno tragaju hrvatske i egipatske sigurnosne službe, a prema nekim izvorima, provedene su i racije u nekoliko mjesta za koja se sumnja da bi u njima mogao biti zatočen.

Diplomatskim se kanalima i dalje pokušava učiniti sve za njegov spas.

Vlada i Ministarstvo vanjskih poslova mole da se u medijima ne objavljuju neprovjerene informacije, a francuska veleposlanica Michele Bocozz govori koliko je to važno jer njezina zemlja ima veliko iskustvo s oslobađanjem svojih otetih građana, javlja HRT.

Vodi se teška utrka s vremenom. U priopćenju koje je uputilo Ministarstvo vanjskih i europskih poslova navodi se da Vlada i ministarstvo, koristeći se svim mehanizmima koji su im na raspolaganju, kontinuirano rade na rješavanju slučaja.

Zbog osjetljivosti situacije nisu u mogućnosti objavljivati detalje te apeliraju da se ne objavljuju neprovjerene informacije.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da će se nastaviti boriti za njegovo oslobađanje. - Zbog razumljivih razloga ne mogu vam govoriti o detaljima, ali vam mogu reći da se svi borimo kako bi oslobodili Tomislava, dodala je.

Pročitano 1038 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac