Ispiši ovu stranicu

Veliki sportski uspjeh članova "Golubice"

Čestitke i pokloni za uspješnu trojku Čestitke i pokloni za uspješnu trojku Foto: Valerija Lozančić

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić primio je u svome uredu sa svojim suradnicima članove Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjima ,,Golubica'' Vukovar koji su na Olimpijskim igrama u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim oštećenjem održanim u njemačkom Hannoveru osvojili zavidne rezultate.

Josip Matošević osvojio je srebrnu medalju u svojoj skupini, Davor Azenić brončanu, a Miroslav Ivan bio je četvrti u najjačoj skupini.

Čestitajući im župan je naglasio kako ga raduju svi sportski uspjesi, a posebice osoba s invaliditetom.

Članovi Golubice na olimpijadi su sudjelovali na poziv Hendi ping Hrvatske jer su na dosadašnjim državnim i međunarodnim Hendi ping natjecanjima postizali izvrsne rezultate i osvajali brojna sportska odličja.

- Iako smo pozvani kao gosti od kojih se nije očekivao uspjeh nego samo sportsko i prijateljsko predstavljanje nove reprezentacije, naši su dečki pomrsili račune glavnim favoritima. Nadamo se da ćemo i u budućnosti dostojno braniti ostvarene rezultate i time pokazati da su ti rezultati rezultati našeg rada i upornosti, a ne slučajnosti, rekao je tajnik udruge Ivica Azenić.

Potporu Udruzi dali su Grad Vukovar i Vukovarsko-srijemska županija.

Pročitano 1295 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić