Ispiši ovu stranicu

Grad Vukovar potpisao Povelje prijateljstva s Gradom Makarskom i Općinom Škabrnja

Predstavnici Gradova Vukovara i Makarske te Općine Škabrnja Predstavnici Gradova Vukovara i Makarske te Općine Škabrnja Foto: R.Rac

U okviru obilježavanja Dana Grada Vukovara u Gradskoj upravi, gradonačelnik Ivan Penava sa svojim suradnicima potpisao je Povelje o prijateljstvu i suradnji između Vukovara i Makarske kao i Vukovara i Škabrnje.

Gradsko vijeće Grada Vukovara na svojoj 10. sjednici, održanoj 23. travnja 2015. godine, donijelo je odluke o uspostavi prijateljstva i suradnje između Grada Vukovara i Grada Makarske kao i Grada Vukovara i Općine Škabrnja.

Gradski vijećnici su pri donošenju takve odluke ocijenili da postoji dugoročan i trajan interes za uspostavljanje prijateljstva i suradnje u cilju unapređivanja gospodarskog, društvenog i kulturnog razvitka Grada Vukovara u okviru samoupravnog djelokruga jedinica lokalne samouprave.

Potpisnici Povelje su gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, gradonačelnik Makarske Tonći Bilić i načelnik Općine Škabrnja Nediljko Bubnjar.

Grad Vukovar je do sada potpisao Povelje o prijateljstvu s gradovima Dubrovnikom, Sinjom, Šibenikom, Trogirom, Mostarom i Sarajevom (BiH) te općinama Dugopolje (RH), Bač i Bački Petrovac (RS).

Pročitano 1500 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac