Ispiši ovu stranicu

PBZ glavni donator Vinkovačkih jeseni

Snimak: Vinkovačke jeseni Snimak: Vinkovačke jeseni Prka najavio financiranje i VK jeseni iduće godine

U velikoj vijećnici Grada Vinkovaca Predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Božo Prka s predsjednikom organizacijskog odbora Vinkovačkih jeseni gradonačelnikom dr. Mladenom Karlićem svečano je potpisao donatorski Ugovor sukladno kojem je Privredna banka Zagreb glavni donator 49. Vinkovačkih jeseni. 

-Zahvaljujem se Predsjedniku Uprave PBZ-a Boži Prki na dugogodišnjem prijateljstvu i partnerskoj suradnji sa Gradom Vinkovcima te na posebnoj ljubavi prema Vinkovačkim jesenima. Privredna banka Zagreb sve ove godine doprinosi organizaciji manifestacije čime direktno pomaže i potiče očuvanje hrvatske tradicijske kulture i baštine. Hvala Vam u ime grada Vinkovaca, ponosni smo što je Privredna banka Zagreb glavni donator 49. Vinkovačkih jeseni,  istaknuo je uoči potpisivanja gradonačelnik Karlić.

 

Predsjednik Uprave PBZ-a Božo Prka, koji je u Vinkovce došao u pratnji članova Uprave te direktora regije Slavonija i predstavnika vinkovačke podružnice banke, istaknuo je zadovoljstvo što može donirati manifestaciju. -Sretni smo možemo pristupiti donatorskom Ugovoru i čestitam Vam što 49. godina uspješno čuvate hrvatsko nacionalno bogatstvo. Sretni smo što možemo podržati ovakvu kulturnu manifestaciju koja obogaćuje hrvatski nacionalni korpus. Vinkovačke jeseni dio su nacionalnog fundusa hrvatske kulturne baštine i mi ćemo donirati i 50. izdanje manifestacije iz razloga što je malo ovakvih događaja koji čuvaju izvornost i autohtoni hrvatski izričaj. Sretni smo što možemo biti dio toga, naglasio je Prka.

 

     

Pročitano 1209 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar