Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59
Ispiši ovu stranicu

MORH - Na poplavljenim područjima 172 vojnika

Ilustracija Ilustracija arhiva

Nastavlja se angažman pripadnika Oružanih snaga na sanaciji poplavljenih područja u Slavoniji, te je tako danas na terenu ukupno 172 pripadnika Hrvatske kopnene vojske i Zapovjedništva za potporu.

MORH je priopćio da vojnici nastavljaju s aktivnostima sanacije terena i uređenja Doma za djecu s posebnim potrebama "Zvjezdice" u Gunji, gdje je jučer izvršena dezinfekcija. Bojna NBKO i dalje je angažirana na aktivnostima dekontaminacije osoba i sredstava na dekontaminacijskim postajama u Rajevom Selu i Gunji. U Račinovcima se nastavlja sanacija obalnih potpora te nanošenje zaštitnog premaza na mostu "Bejli", a za potrebe Crvenog križa angažirana su dva vozila. Pukovnija veze osigurava komunikacijske sustave, a na terenu je i Vojna policija.

Nastavlja se priprema i podjela obroka u tri poljske kuhinje, a jučer je poljska kuhinja iz Cerne premještena u Drenovce. Danas se obroci pripremaju na dvije lokacije, u Otoku i Drenovcima, a po potrebi se distribuiraju i suhi obroci te se toči pogonsko gorivo i dijeli voda, kažu u MORH-u.

 

(Hina)

Pročitano 2117 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI