Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnici i načelnici o tome kakvu EU žele

Projekt U srcu Europe predstavila je Zorica Manot Projekt U srcu Europe predstavila je Zorica Manot Snimak: Marija Molnar

Nastavlja se obilježavanje Europskoga tjedna. U  palači Srijem u Vukovaru održan je koordinacijski sastanak predstavnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave s područja Vukovarsko-srijemske županije. Cilj je sastanka bio predstaviti zainteresiranim gradonačelnicima i načelnicima ostvarene rezultate u provedbi projekta pod nazivom U srcu Europe.

Prisutni su dobili priliku iznijeti svoje mišljenje o tome kakvu  Europu žele slijedećih godina u pogledu građanskih prava, politika, fondova i sistema upravljanja – a kako bi se uspješno suočila s izazovima pred kojima se nalazi.  Projekt U srcu  Europe financira EU program IPA INFO 2012, a provodi Europski dom Slavonski Brod u suradnji s partnerima, sve s ciljem informiranja i educiranja građana o strategijama, politikama, programima, građanskim pravima i fondovima u Europskoj uniji.

 

Nazočne je pozdravio dožupan vukovarsko-srijemski Željko Cirba, a s aktivnostima projekta upoznala ih je njegova voditeljica Zorica Manot. 

Pročitano 1243 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar