Ispiši ovu stranicu

SABO: - Nisam kriv!

Sabo skidao košulju i pokazivao rane Sabo skidao košulju i pokazivao rane Foto: A.Lovrić

Na sjednicu Gradskog vijeća Vukovara, u vidno lošem zdravstvenom stanju iako je na bolovanju, došao je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo.

Sabo se obratio vijećnicima navodeći da će prihvaćanjem gradskog proračuna Grad Vukovar ostvariti predviđene projekte. Naglasio je da je Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara po prvi puta dobio više novca iz državnog proračuna.

Više je puta naglasio da ne usvajanjem gradskog proračuna neće biti moguće ostvariti sve projekte od kojih su neki već u tijeku, a posebice se to odnosi na tvrtku Komunalac, koja sudjeluje u realizaciji tih projekata o čemu ovisi i njezin opstanak.

Na kraju se dosta emotivno obratio gradskim vijećnicima, skinuo je sako i raskopčao košulju te im pokazao posljedice operacije srca koju je imao prije par dana, dokazujući im pri tome da u svojim nastupima ništa ne lažira te ne glumi da je teško bolestan.

Podsjetio je i da se dan poslije operacije srca pojavio na sudu u Osijeku zbog "slučaja Budimir". - Tamo sam rekao samo četiri riječi: časni sude nisam kriv. Nema nikakve nagodbe i nevin sam - zaključio je Sabo.

Pročitano 1815 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac