Ispiši ovu stranicu

Vukovar i Vinkovci uspješni u legalizaciji, Vukovarsko-srijemska županija na začelju

S građanima se treba družiti cijele godine, ne samo pred izbore, tvrde u HNS-u S građanima se treba družiti cijele godine, ne samo pred izbore, tvrde u HNS-u Milan Paun

Ministrica graditeljstva i prostornoga uređenja Anka Mrak Taritaš posjetila je vukovarski Katastarski ured budući da je on među rijetkim uredima u Hrvatskoj koji vodi katastar podzemnih vodova.

To će iskustvo biti važno u pripremi prijedloga novoga Zakon o legalizaciji komunalne infrastrukture čije se donošenje očekuje do kraja ove godine.

Na novinarsko pitanje o stanju legalizacije na području nađe županije, ministrica je pohvalila Vukovar koji se s Dubrovnikom natječe za najefikasniji grad u Hrvatskoj, Vinkovci su učinili veliki pomak, ali Vukovarsko-srijemska županija na začelju je pa će, ne učini li pomak do lipnja, te poslove preuzeti agencija.

Mrak Taritaš sastala se i sa stranačkim kolegama vukovarskim čelnicima HNS-a te izrazila zadovoljstvo njihovim radom i inicijativama, a Nenad Bučko, predsjednik HNS-a Vukovara, iznio je inicijativu da Grad Vukovar prazne poslovne prostore iznajmi obrtnicima za jednu kunu po četvornom metru.

Pročitano 1523 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun