Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

U sukobu ozlijeđen 40-godišnjak

Ozlijeđen 40-godišnjak Ozlijeđen 40-godišnjak Foto: Jasenka Vrdoljak

Nakon što je u ponedjeljak poslijepodne na zgradi vukovarske policije razbijena ćirilična ploča, danas se dogodilo isto ali s puno težim posljedicama. Trojica Vukovaraca, dvojica 40-godišnjaka i jedan 61-godišnjak su nešto prije podneva  razbili dvojezičnu ploču na zgradi vukovarske policijske postaje, koja je zamijenila jučer razbijenu, a nakon što su se fizički sukobili s policajcem sva trojica su privedena, doznali smo od policije.

Prilikom sukoba, kako smo neslužbeno doznali ozlijeđen je Darko Pajčić maloljetni branitelj Vukovara koji je sa 17 godina završio u logoru u Stajićevu. Pedesetak Vukovaraca blokiralo je cestu ispred PP Vukovar, a prilikom izjave novinarima, glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović je izviždanJedan od prosvjednika, vukovarski branitelj Franjo Šoljić, novinarima je rekao kako je ploču razbio 40-godišnji Darko Pajčić dok su Robert Horvat (40) i Ante Čulina (61) stajali sa strane.

Također je pokazao i fotografije snimljene nakon razbijanja ploče, dodavši kako je Pajčić u sukobu s policijskim službenikom zadobio ozljede te je prevezen u vukovarsku Opću bolnicu. Inače, današnje razbijanje dvojezične ploče s ćiriličnim natpisom na zgradi vukovarske policije dogodilo se po drugi put u 24 sata. Naime, ploču je jučer popodne grabljama razbio 41-godišnjak iz Vukovara koji je priveden i kazneno prijavljen. Postavljena je nova ćirilična ploča koja je danas ponovno razbijena.

Pročitano 2047 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Galerija slika