Ispiši ovu stranicu

VSŽ: Javni poziv za psihološko i socijalno osnaživanje i podizanje kvalitete života branitelja iz Domovinskog rata

VSŽ: Javni poziv za psihološko i socijalno osnaživanje i podizanje kvalitete života branitelja iz Domovinskog rata Foto: Arhiva HRV

Vukovarsko-srijemska županija je na svojoj web stranici objavila Javni poziv za psihološko i socijalno osnaživanje i podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te očuvanje i promicanje vrijednosti Domovinskog rata.

Predmet javnog poziva je prikupljanje pisanih prijedloga projekata ili programa braniteljskih i stradalničkih udruga iz Domovinskog rata za dodjelu bespovratnih sredstava za 2024. godinu.

Ukupna planirana vrijednost Poziva je 27.000,000 eura. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu ili programu je 300,00 eura, a najveći 2.000,00 eura.

Poziv je otvoren danom objave na mrežnim stranicama Vukovarsko-srijemske županije 12. ožujka 2024. godine, a rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana, računajući od dana objave Poziva i ističe 10. travnja 2024. u 24:00 sata.

Sve dodatne informacije vezane uz ovaj poziv dostupne su na web stranici Vukovarsko-srijemske županije. 

Pročitano 224 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI