Ispiši ovu stranicu

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić posjetio Udrugu Zvjezdice Gunja

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić posjetio Udrugu Zvjezdice Gunja Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić sa suradnicima obišao je u utorak Udrugu Zvjezdice Gunja koja skrbi o djeci i mladima s poteškoćama u razvoju.

Zvjezdice su jedina udruga, od 30-tak registriranih u Gunji  koja zapošljava djelatnike i koja se ne financira novčanom podrškom općine nego se u potpunosti samofinancira. Udruga je osnovana 2005. godine i prošle je godine proslavila 18 godina postojanja. Trenutno broji 16 korisnika.

Vukovarsko-srijemskom županu Damiru Dekaniću korisnici udruge pokazali su kako provode svoje dane u udruzi, čemu se najviše raduju i tko ima najsretniju ruku u bacanju loptice i bingu.

- Udruga Zvjezdice Gunja okuplja 16 korisnika koji su jedni drugima od velike radosti i pomoći. Zahvaljujući njihovim odgojiteljima, svaki dan nauče nešto novo, imaju se priliku družiti sa svojim prijateljima i tako poboljšati socijalnu integraciju. Na raspolaganju imaju prekrasno uređen prostor i siguran sam da će uskoro i proširiti svoju djelatnost i tako dodatno povećati kvalitetu života svojih korisnika - rekao je župan Dekanić još se jednom zahvalio na pozivu i gostoprimstvu.  

Pročitano 321 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI