Ispiši ovu stranicu

Mladež Hrvatskih suverenista organizirala radionicu i darivala korisnike Doma za starije i nemoćne u Vukovaru

Mladež Hrvatskih suverenista organizirala radionicu i darivala korisnike Doma za starije i nemoćne u Vukovaru Foto: HS Vukovar

Uoči Božića, mladež Hrvatskih suverenista Vukovar, 18.12.2023. organizirala je radionicu izrade božićnih čestitki u Domu za starije i nemoćne osobe u Vukovaru. Osim toga pripremili su i božićne poklone za svih 108 korisnika doma, priopćeno je iz vukovarskog ogranka ove stranke. 

- Ovu aktivnost smo organizirali kako bi u božićnom duhu i duhu zajedništva, proveli ugodno vrijeme s našim sugrađanima treće životne dobi. Kako bi kroz radionicu izrade božićnih čestitki uspjeli što više provesti vremena s korisnicima, jer shvatili smo da je druženje i razgovor ono što je svima, a posebno našim najstarijim sugrađanima potrebno. Kako ne bi nikoga zaboravili, pripremili smo božićne poklone u vidu zdravog i kvalitetnog voća kako bi ih obradovali u vrijeme darivanja – istaknuo je predsjednik mladeži ove stranke u Vukovaru Štefan Jenić.

Akciji se pridružio i predsjednik Hrvatskih suverenista Vukovar i zamjenik gradonačelnika Vukovara Filip Sušac.

- Iznimno sam ponosan na sve aktivnosti koja mladež provodi, upravo zbog toga sam se i priključio da zajednički svi provedemo vrijeme s našim građanima koji su u božićno vrijeme udaljeni od svojih najmilijih, te zahvaljujem Domu za starije i nemoćne Vukovar na suradnji prilikom organiziranja aktivnosti mladeži. Drago mi je što radionica izradi čestitki jako prihvaćena od korisnika doma te što su mogli svojim najmilijima napraviti osobnu čestitku – rekao je Sušac.

Pročitano 212 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar