Ispiši ovu stranicu

U Vinkovcima poginuo vozač kombija, u nesreći sudjelovao ministar Banožić s osobnim automobilom

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovao je jutros u prometnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba. Banožić je upravljao osobnim vozilom koje se sudarilo s kombijem. Vozač kombija je poginuo.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je kako je jutros u 6.15 sati zaprimljena dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u kojoj su sudjelovali kombi vozilo i osobno vozilo.

Vozač kombi vozila je u prometnoj nesreći smrtno stradao, dok je vozač osobnog vozila (državni dužnosnik), zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru. Od 08.15 sati za promet je zatvorena ta dionica državne ceste broj DC-55 (Vinkovci-Županja).” - navodi se u policijskom izvješću.

 POTVRDA IZ MINISTARSTVA OBRANE

 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske oglasilo se priopćenjem za javnost u kojemu potvrđuju da je ministar obrane Mario Banožić sudjelovao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

 Ministar obrane sudjelovao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru. U jutarnjim satima u subotu, 11. studenoga 2023. godine na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija. Vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao. Liječnička pomoć ministru obrane zbog zadobivenih ozljeda pružila se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru.”

Iz Opće županijske bolnice Vinkovci, javljaju mediji, potvrđeno je da je ministar teže ozlijeđen. Bit će prevezen iz vinkovačke bolnice u KBC Osijek.

Uskoro opširnije...

Pročitano 499 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac