Ispiši ovu stranicu

Može početi unutarnje opremanje Radničkoga doma

Potpisivanje ugovora Potpisivanje ugovora Milan Paun

U zgradi Radničkog doma u Borovu naselju gradonačelnik Ivan Penava svečano je potpisao ugovor s predstavnicima tvrtki Bonavia d.o.o., koja će opremiti zgradu namještajem, i Ofir d.o.o., koja će zgradu opremiti računalnom opremom.

Dovršetak unutarnjega opremanje očekuje se do početka nove akademske godine kada bi u listopadu Veleučilište Lavoslava Ružičke preselilo u Borovo naselje.

Potpisan je i ugovor o sufinanciranju unutarnjeg opremanja s ovlaštenicom za obavljanje poslova predsjednika Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara Ljiljanom Blažević.

Radove vrijedne 1,26 milijuna eura gotovo u cijelosti financira fond, a Grad Vukovar je investitor, rekao je Penava.

Blažević je rekla kako je fond sa 17 milijuna kuna pratio obrtničke radove rekonstrukcije.

Uz sve to zgrada će biti opremljena i fitness opremom te opremom potrebnom za fizikalne terapije i stručni studij fizioterapije za što će se javna nabava provesti naknadno.

Predstavnik veleučilišta Slobodan Stojanović zahvalio je na početku opremanja te rekao kako pripremaju nove studijske programe u STEM području te u zdravstvu i biomedicini.

Projekt rekonstrukcije zgrade Radničkoga doma te prenamjena u prostor Veleučilišta Lavoslava Ružičke kapitalni je projekt i dio Intervencijskog plana Grada Vukovara. Ukupna je vrijednost 8.818.067,25 eura ili 66.439.727,54 kuna.

Procijenjena ukupna vrijednost unutarnjeg opremanja zgrade iznosi 1.260.000 eura s PDV-om.

Pročitano 580 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun