Ispiši ovu stranicu

U Vinkovcima zbog afere INA zakazana izvanredna sjednica Nadzornog odbora Plinare istočne Slavonije

U Vinkovcima zbog afere INA zakazana izvanredna sjednica Nadzornog odbora Plinare istočne Slavonije Foto: HRV/S.G.

Iz Vukovarsko.srijemske županije poslano je priopćenje o aferi INA i uhićenju predsjednice uprave Plinare istočne Slavonije  d.o.o., (PIS) Marije Ratkić, u kojem se između ostaloga ističe, da su u županiji zgroženi vješću, ali da cijeli slučaj ne mogu detaljnije komentirati dok ne dobiju sve potrebne informacije, ali i dok traju izvidi jer ne raspolažu s dovoljno informacija o ulozi  Ratkić u cijelom slučaju.

"Također želimo naglasiti kako najstrože osuđujemo bilo kakav oblik korupcije i kriminala te kako će svi eventualno umiješani u ovaj slučaj biti sankcionirani sukladno važećim pravilnicima i pozitivnim zakonskim propisima.

Inače, Vukovarsko -srijemska županija, kao jedan od vlasnika PIS d.o.o., odmah je pokrenula sve propisane procedure te zatražila izviješće Nadzornog odbora PIS-a koji će izvanrednu sjednicu održati već danas, a po potrebi će se održati i izvanredna Skupština društva.

O svim novo pristiglim informacijama vezanim za navedeni slučaj javnost ćemo pravovremeno izvijestiti", stoji u prioppćenju koje potpisuje župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić. 

 

S poštovanjem, 

Damir Dekanić, dipl.ing.

Pročitano 360 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar