Ispiši ovu stranicu

Požari u Boboti, Nuštru i Markušici

Pune ruke posla za vatrogasce Pune ruke posla za vatrogasce Žana Kunji

Protekloga vikenda policija je zabilježila tri požara, u Boboti, Nuštru i Markušici.

U petak oko 9 sati u Boboti je došlo do požara u pomoćnoj prostoriji dvorišta obiteljske kuće, a očevidom je utvrđeno da je došlo do prijenosa topline s električne žarulje. Izgorjeli su namještaj, odjeća i drugi predmeti, a vlasnik je pretrpio materijalnu štetu u iznosu od više tisuća kuna.

  Također u petak oko 23.40 sati u Markušici je došlo do požara u prostoru skladišta gdje su interventno reagirali vatrogasci iz Nuštra, Jarmine i Vinkovaca. 
Utvrđeno je da je požar izazvan na električnim instalacijama uredskih prostorija koji se proširio na cijelu građevinu.
 Požarom su oštećena tri poljoprivredna traktora, prikolica, nekoliko cisterni i različitih poljoprivrednih strojnih uređaja, nekoliko tona žita te nekoliko tisuća litara goriva, a unutar prostorija skladišta požarom su oštećeni namještaj, informatička oprema i drugi električni uređaji te krovna konstrukcija.
U nedjelju oko 7 sati u Nuštru je došlo do požara u dvorištu nenaseljene obiteljske kuće. Požar je izazvan ljudskom radnjom jer je u dvorištu nenaseljene obiteljske kuće zapaljena hrpa odbačenog suhog drvenog materijala.
Djelatnici DVD-a Nuštar su lokalizirali i ugasili požar, vlasniku je pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.
 

Pročitano 324 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun