Ispiši ovu stranicu

Domovinski pokret Vukovar: Maslinove grančice u znak mira i zajedništva

Domovinski pokret Vukovar: Maslinove grančice u znak mira i zajedništva FOTO: Miroslav Čorak

Povodom sutrašnjeg blagdana Cvjetnice članovi Domovinskog pokreta Vukovar uz druženje i razgovor, sugrađanima su podijelili maslinove grančice u znak mira, nade i zajedništva.

Predsjednica Domovinskog pokreta Vukovar Ivana Mujkić istaknula je kako su ovakve aktivnosti razlog više za druženje s Vukovarcima i Vukovarkama.
- U duhu predblagdanskog raspoloženja podijelit ćemo maslinove grančice, ali i iskoristiti prilikku da se susretnemo s našim sugrađanima i poželimo im sve najljepše uoči Uskrsa. Svaka ovakva akcija prilika je da izađemo među građane i čujemo u neformalnom razgovoru što ih muči. Svim Vukovarkama i Vukovarcima želimo za Usrks puno zdravlja, mira, radosti i veselja i da blagdane provedu u krugu svojih najmilijih – rekla je Mujkić te je izrazila veselje brojnim građanima okupljenim u središtu Vukovara.
- Uvijek razveseli vidjeti velik broj građana na okupu. Kada ima aktivnosti, a pogotovo vezanih uz djecu, uvijek se okupi velik broj ljudi i to je najveća radost. Danas je organizirana potraga za pisanicama, odaziv je velik i to je dokaz da nas ima i da je važno ljude okupljati – rekla je Mujkić.

Članovi su se u središtu grada nastavili družiti s građanima uz razgovor i lijepe želje.

Pročitano 599 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI