GO HDZ Vukovar o projektima Hrvatskih cesta

GO HDZ Vukovar GO HDZ Vukovar Foto: HRV arhiva

Povodom održane konferencije za novinare vukovarskog Domovinskog pokreta, a na kojoj je bilo riječi o vukovarskoj obilaznici, priopćenjem za medije oglasio se GO HDZ-a Vukovar u kojem, kako kažu, iskazuju žaljenje što lokalna vlast gubi vrijeme kreirajući tiskovne konferencije za prozivke Vlade RH i Hrvatskih cesta, dok pritom gradski proračun tone, a oni pokazuju sve veću nesigurnost i strah od sutrašnjice.

Izrazili su nezadovoljstvo trošenjem novca na izgradnju nove Ekonomske škole dodajući kako je Odlukom Vlade iz svibnja 2019. godine, kojom je donesen program komunalne i elektroenergetske obnove grada Vukovara, obuhvaćeno 18 projekata cestovne infrastrukture čiji su nositelji Hrvatske ceste.

-Moguće je kako ekipi Domovinskog pokreta, sada kada nismo u kampanji, smeta što Hrvatske ceste ove godine grade kružni tok u Borovu naselju u vrijednosti većoj od 5 milijuna kuna. Isto tako rekonstruiraju državnu cestu DC2 od Vukovara do Opatovca čime se ulaže u naše prigradsko naselje Sotin i urbanistički povezuje, a za što se izdvaja
više od 20 milijuna kuna – navode među ostalim u priopćenju naglašavajući kako je od 2017. godine do danas Vlada Republike Hrvatske maksimalno otvorena I proaktivno usmjerena cijeloj našoj županiji.
Upitali su I hoće li gradonačelnik donijeti odluku o dovođenju gradskih skloništa u stanje pripravnosti.

Pročitano 259 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase