Ispiši ovu stranicu

Božinović pozitivan na koronavirus, ima blage simptome

Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Foto: Arhiva HRV

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović pozitivan je na koronavirus i ima blage simptome, izvijestili su iz Vlade Republike Hrvatske.

- S obzirom da je razvio blage simptome bolesti COVID-19, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović testirao se na prisutnost koronavirusa. Nalaz se pokazao pozitivnim. Potpredsjednik Vlade Božinović cijepljen je s dvije doze i booster dozom te ima vrlo blage simptome zaraze. Nastavit će u narednim danima obavljati svoje obveze od kuće te slijediti upute liječnika i epidemiologa. Podsjećamo da nijedno od cjepiva ne pruža stopostotnu zaštitu od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti COVID-19, osobito nakon pojave nove varijante Omikron, no ono učinkovito štiti od težih oblika i ishoda bolesti - rekao je za Media servis glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Pročitano 603 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac