Ispiši ovu stranicu

Penava čestitao Valentinovo parovima s 50 i više godina braka

Današnjoj proslavi odazvalo se sedam parova Današnjoj proslavi odazvalo se sedam parova Sandra Grgić

Grad Vukovar, tradicionalno, već jedanaestu godinu za redom obilježava Valentinovo za bračne parove s područja koji imaju 50 i više godina braka. 

Uzimajući u obzir epidemiološku situaciju Grad Vukovar odlučio je pronaći primjeren način za nastavak ove lijepe tradicije.

Kako bi radosno obilježili Dan zaljubljenih, vukovarske bračne parove koji su u braku 50 i više godina, Grad Vukovar darovao je poklon bonom za ručak ili večeru koje mogu iskoristiti do kraja veljače.

Svoje Valentinovo, u ponedjeljak 14. veljače 2022. godine u vukovarskom restoranu proslavilo je sedam bračnih parova, među njima supružnici Marija i Ivan Bertok koji ove godine slave 68 godina bračne ljubavi, a kažu da je za dugotrajnu bračnu ljubav neophodno uzajamno razumijevanje.

Bračnim je parovima čestitao gradonačelnik Ivan Penava:

„Sukladno epidemiološkoj situaciji odlučili smo i ove godine uljepšati Valentinovo za naše sugrađane treće životne dobi. Ovim Vukovarcima, koji nas uče nas da su razumijevanje, poštovanje i ljubav vrijednosti koje treba njegovati, želimo još puno sretnih zajedničkih godina,“ poručio je Penava.

Pročitano 562 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun