Ispiši ovu stranicu

Vukovarsko-srijemski župan posjetio Centar za rehabilitaciju "Mala Terezija"

Vukovarsko-srijemski župan posjetio Centar za rehabilitaciju "Mala Terezija" Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana župan Vukovarsko - srijemske županije, Damir Dekanić posjetio je Centar za rehabilitaciju „Mala Terezija“ i korisnike darivao prigodnim blagdanskim paketićima.

- Pokloni su simbolični no, njima šaljemo poruku kojom želimo senzibilizirati javnost i skrenuti pažnju na činjenicu da ova skupina ljudi postoji. Ovdje je riječ o ljudima koji su daleko od očiju javnosti i ponekad se čini da ih javnost i ne želi primijetiti – rekao je župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić.

Marija Lukenda, ravnateljica Centra zahvalila je županu na posjeti i poklonima za korisnike te naglasila kako Centar skrbi o 186 korisnika.

- Ovi su pokloni jako važni našim korisnicima, a što se vidi i na njihovim razdraganim licima, jer im se time pokazuje da nisu sami i da netko misli na njih te da su dio zajednice – opisala je Lukenda dodavši kako je Centar kroz europske projekte razvio nove modele i pruža sve usluge psiho-socijalne podrške i rane intervencije, a u budućnosti planiraju i dodatno proširiti spektar usluga koje će pružati korisnicima.

Pročitano 420 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI