Ispiši ovu stranicu

Održan Božićni sajam knjiga

Božićni sajam knjiga u GKVU Božićni sajam knjiga u GKVU Miroslav Čorak

U sklopu programskog ciklusa Advent u gradskoj knjižnici na odjelu za mlade 'Spajalica' Gradske knjižnice Vukovar održan je treći po redu Božićni sajam knjiga.

U sklopu sajma u ponudi su bili popularni naslovi po promotivnoj cijeni od 5 kuna, a ravnateljica knjižnice Jelena Miškić ističe kako na ovakve sajmove uvijek imaju jako dobar odaziv građana.

- Već treću godinu za redom u sklopu Advneta organiziramo prigodnu sajmasku prodaj knjiga. Ponuda je zaista dobra, a trudimo se tijekom cijele godine iz raznih donacija prikupiti kvlaitetne knjige koje u ovo božićno vrijeme stavimo na rapsoloaganje našim sugrađanima i ovo je idealna prilika pokazati svima da u ovo blagdnasko vrijeme sebi i svojim bližnjima mogu pokloniti idealna poklon, a to je knjiga, rekla je ravnateljica Gradske knjižnice Jelena Miškić.
Iz Gradske knjižnice ističu kako je u vrijeme pandemije knjiga ponovno prepoznata kao medij, a Vukovarci su pokazali veliku zainteresiranost čekajući u redu ispred gradske knjižnice i prije otvaranja sajma.

Sajam je održan prema svim propisanim epidemiološkim mjerama.

Pročitano 660 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI