Ispiši ovu stranicu

Otvoren Božićni sajam

Božićni sajam u perivoju dvorca Eltz Božićni sajam u perivoju dvorca Eltz Miroslav Čorak

Otvoren je Božićni sajam u Vukovaru koji je ove godine prebačen u perivoj dvorca Eltz gdje se održava i ovogodišnji Advent u Vukovaru.

Na ovome sajmu mali proizvođači i OPG-ovi ponudit će svoje proizvode posjetiteljima prije predstojećih blagdana, a u ponudi se mogu naći rukotovrine, prehrambeni proizvodi, vina i rakije, a u sajmu sudjeluju humanitarne udruge i školske zadruge.

- U okviru Adventa u Vukovaru ovaj zadnji adventski vikend organizirali smo i Božićni sajam. Ovdje su naši mali proizvođači i OPG-i, a imamo i školske zadruge koje su proizvele prekrasne božićne suvenire koji su ovdje na prodaju tako da svi oni koji do sada nisu imali priliku nešto lijepo izabrati za sebe ili dragu osobu svakako neka posjete naš sajam i pronađu nešto prigodno, rekla je Marina Sekulić, direktorica Turističke zajendice grada Vukovara.

Sajam će biti otvoren do badnjaka svaki dan od 17 do 19 sati, u subotu će izlagači biti prisutni i u prijepodnevnim satima, a na badnjak od 9 do 12 sati. Nakon otvaranja sajma brojne okupljene Vukovarce zabavljali su učenici Glazbene škole iz Vukovara, nakon njih prigodni program imale su nacionalne manjine sa svojim božićnim pjesmama, a nastupio je i Tamburaški sastav Ringišpil.

Pročitano 478 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI