Ispiši ovu stranicu

Primopredaja dužnosti u Fondu za obnovu

Snežana Penović i Damir Vanđelić Snežana Penović i Damir Vanđelić Foto: Fond za obnovu

Dosadašnja direktorica Službe za kontrolu izvođenja radova u Fondu za obnovu Snežana Penović u petak je preuzela funkciju vršiteljice dužnosti ravnateljice Fonda za obnovu, zamijenivši dosadašnjeg ravnatelja Damira Vanđelića, prenosi HINA,

Na službenoj primopredaji između dosadašnjeg ravnatelja i vršiteljice dužnosti oboje su izrazili zadovoljstvo što će se održati kontinuitet svih procesa uspostavljenih u Fondu za obnovu, priopćeno je iz Fonda.

Upravno vijeće Fonda razriješilo je Vanđelića s današnjim datumom, te kao vršiteljicu dužnosti imenovalo Penović do imenovanja novog ravnatelja koji bi se trebao izabrati putem natječaja.

Vršiteljica dužnosti koja je u Fond za obnovu došla u ožujku ove godine, nakon skoro 20 godina rada u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, izdvojila je kao prioritete nastavak transparentne prakse i osnaživanje kapaciteta Fonda.

S obzirom na nedavne izmjene Zakona o obnovi, očekuju značajno intenziviranje u dinamici zaprimanja odluka koje će Fond morati obraditi u što kraćem vremenu.

Istaknula je da su svi sudionici procesa obnove izrazito zainteresirani za što bržu obnovu pa je njezin fokus na održavanju kontinuiteta procesa uspostavljenih u Fondu. Naglasila je kako je ključno što prije građane vratiti u njihove obnovljene domove.

 

Pročitano 395 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar