Ispiši ovu stranicu

MMA borac Mario Žgela na prijemu kod vukovarsko-srijemskog župana

Mario Žgela na prijemu kod vukovarsko-srijemskog župana Mario Žgela na prijemu kod vukovarsko-srijemskog župana Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić primio je u maloj županijskoj vijećnici, u Vinkovcima MMA borca, iz vinkovačkog kluba Valens, Maria Žgelu i njegovog trenera, Iliju Zirduma.

 

Mario Žgela je u finalnoj borbi FEN promocije u Poljskoj knockoutom pobijedio domaćeg borca Adama Kowalskog i time ostvario pobjedu karijere.

- Od samog početka mandata nastojim skrenuti pozornost javnosti na naše sugrađane koji su uspješni na poljima u kojima djeluju, pa me tako iznimno veseli i uspjeh našeg MMA borca Maria Žgele koji je u Poljskoj ostvario zapaženu pobjedu. Njegov je uspjeh jedan od najboljih primjera kako se uz puno predanog rada i bez velike financijske koristi može doći do vrhunskih rezultata – naglasio je vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.

MMA borac Mario Žgela zahvalio se županu na prijemu i obećanoj podršci te istaknuo kako je u cijelu priču, prije četiri godine ušao srcem.

- Treniram šest dana u tjednu, a treninzi su naporni i svaki traje više od tri sata. U ovoj sam borbi prvo išao vidjeti na čemu sam s protivnikom. Nisam znao kakav je protivnik. Nakon što sam vidio kakav je on protivnik, u prvoj rundi, nakon minutu i deset sekundi nokautirao sam ga – pojasnio je Žgela.

Ilija Zirdum, Žgelin trener rekao je kako je ova borba u Poljskoj samo jedna od četiri ukupno ugovorene u FEN organizaciji, a planovi za budućnost mladog borca tu ne staju.

- Mario je samo sedam dana nakon što je došao u klub Valens odradio prvu borbu i od tada niže samo uspjehe. Njemu je samo nebo granica – naglasio je Zirdum.

Pročitano 609 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI