Ispiši ovu stranicu

Uručeni certifikati kvalitete dionicima projekta Integralnog upravljanja destinacijom IQM Destination Vukovar

Svečanost dodjele certifikata Svečanost dodjele certifikata Foto: Valerija Lozančić

U Vukovaru su svečano uručeni certifikati kvalitete dionicima projekta integralnog upravljanja destinacijom IQM Destination Vukovar.

Naime, Turistička zajednica grada Vukovara provodi projekt integralnog upravljanja destinacijom IQM Destination Vukovar koji ima za cilj upravljati kvalitetom u destinaciji i umrežiti partnere i njihove usluge i turističke proizvode te na taj način poboljšati cjelokupnu kvalitetu destinacije kako bi gostima pružili najbolju uslugu, promicali kvalitetu i poticali na izvrsnost.
Nakon što je konzultacijski tim zajedno s TZ grada Vukovara proveo početni audit te su na temelju toga potpisani sporazumi o suradnji i dostavljene preporuke i marketinška analiza njihovog poslovanja, dionicima su službeno uručeni certifikati koji potvrđuju poštivanje usvojenih standarda.

- Riječ je o certifikatima kvalitete kojim se potvrđuje da subjekti koji su željeli sudjelovati u projektu integralnog upravljanja destinacijom IQM Destination Vukovar zadovoljavaju propisane standarde. U okviru projekta izrađeni su posebni standardi za Vukovar, za određene kategorije subjekata i objekata, odnosno za suvenirnice, ugostitelje, smještajne kapacitete, restorane, privatnih smještaja i hotela koji trebaju zadovoljiti taj minimum. Ukupno 25 certifikata dobilo je 20 subjekata kojima time potvrđujemo da su zadovoljili te standarde, ali ih želimo i potaknuti na izvrsnost – poručila je direktorica TZ Vukovar Marina Sekulić.

Zamjenik gradonačelnika Filip Sušac naglasio je kako je Grad Vukovar prepoznao važnost ovog projekta i zahvalio Turističkoj zajednici grada Vukovara što ga je inicirala.
- S ovim projektom građanima i turistima u našim poslovnim subjektima u gradu Vukovaru dajemo dodatnu dozu kvalitete jer će moći biti sigurni da proizvodi i usluge koje im se nude zadovoljavaju propisane standarde. Standardi su visoki i konstantno se moraju ispunjavati što će jamčiti kvalitetu proizvoda i usluga – poručio je zamjenik Sušac.

 

Pročitano 444 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić