Ispiši ovu stranicu

Pronađena veća količina droge

Pronađena veća količina droge Ilustracija

Iz Policijske uprave Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako su 24. i 25 rujna policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Tijekom pretrage stana i drugih prostorija kojima se koristio osumnjičeni policijski službenici pronašli su i oduzeli ukupno 720 grama droge amfetaminskog tipa 'speed', 124 grama halucinogene gljive 'Psylocibin', 593 komada tableta 'Ecstasy', 600 doza LSD-a, 136 grama droge tipa marihuana, 65 grama ketamina, te 398 komada gela Kamagra. Također, pronađene su i oduzete digitalne vage za mjerenje droge, više mobitela, prijenosna računala, novac u iznosu od više tisuća kuna, koji se dovode u vezu s kaznenim djelom, te jedan pištolj s pripadajućim streljivom i više komada raznog streljiva.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Protiv osumnjičenika će biti podnesen optužni prijedlog i zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana

Pročitano 614 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI