Ispiši ovu stranicu

Potpisan ugovor za izgradnju Regionalnoga centra za suvremene tehnologije

Potpisivanje ugovora Potpisivanje ugovora Novosti

U maloj županijskoj vijećnici u Vinkovcima potpisani su ugovori između izvođača radova tvrtki Grand Županja i Suhomont Vinkovci te Poljoprivredne šumarske škole Vinkovci.

Projektom je predviđena obnova, dogradnja i rekonstrukcija te škole kao i Srednje škole Ilok. Radovi su u prvoj fazi vrijedni oko 30 milijuna kuna, u drugoj još 35, a financirani su iz Europskoga fonda za regionalni razvoj.

U ime vinkovačke škole ugovor je potpisala ravnateljica Ružica Zucić i rekla kako škola namjerava graditi novu zgradu površine oko 1500 m2 za Regionalni centar za suvremene tehnologije i obrazovanje u poljoprivredi.

Srednja škola Ilok, istaknuo je ravnatelj Željko Prskalo, dobit će laboratorij za mikro razmnožavanje, dva plastenika i staklenik. Osim toga bit će opremljen laboratorij za vinarstvo te kušaonica vina. Projektom je predviđena i obnova glavne zgrade škole te nabavka opreme i strojeva.

Župan Damir Dekanić rekao je da je riječ o vrlo vrijednom projektu i predobroj priči u kojoj sada slijedi kvalitetno izvođenje radova, nadzor i praćenje tih radova.
Projekt je pripremila Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije.

Pročitano 358 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun